En İyi Meme, Gif Siteleri ve Gif Yapma Siteleri

2023’ün En İyi Gif Siteleri ve Meme Siteleri

Gif, Graphics Interchange formatının kısaltmasıdır. Bu formatın geçmişi 1987 yılına dayanır. 1987 yılına ait bir formattır.

Twitter, Tumblr veya Facebook gibi sosyal medya siteleri, kullanıcıların kolayca bilgi paylaşmasına olanak tanır. Gif’ler Twitter Tumblr Facebook ve Instagram gibi sosyal medya sitelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Gifler birçok platformda bulunabilir. Önceleri bu kadar popüler değillerdi. Gifleri olumsuz etkileyecek flash dosyaları da giflerin kullanılmaya başlanmasıyla ortaya çıktı. Bu dosyaların kullanımı kolay, hızlı ve kompakttır. Gif tabanlı siteler popülerliğini kaybetmeye başladıkça, sosyal medya giflere daha fazla ilgi duymaya başladı. Mobil cihazlarda ve web sayfalarında giflere ilk izin veren Twitter oldu. Bu, 2010 ile 2015 yılları arasında gerçekleşti. Böylece gifler 140 karakterle sınırlı tweetler için kullanılmaya başlandı.

Tenor Gif

Tenor en büyük gif sitesidir. Tenor, animasyonlu GIF web siteleri arayanlar tarafından sıklıkla bulunur. Tenor’un web sitesi birçok sosyal medya platformunda animasyonlu gifler sunmaktadır. Tenor’un ilk adı riffsy idi.

Gif siteleri arasında en büyük paya sahip olan site Tenor, en büyük rakibi ise gıphy sitesi. Tenor, internet literatürünü gif klavyesi ile tanıştırmasıyla tanınır.

Tumblr TV Gif Sitesi

Sosyal medya platformları ilk ortaya çıktığında, herkes hemen Tumblr’ın koyu mavi rengine çekildi. Tumblr’ın ilk versiyonu, popülerliğini artırmak için “My Tumblr Bill Too Much” diyerek kullanıcıları korkuttu.

Tumblr, 2021 yılında gezegendeki en büyük sosyal medya platformudur. Tumblr, animasyonlu gifler de dahil olmak üzere harika içeriklerle doludur. TumblrTV’nin web sitesini ziyaret ederseniz, herhangi bir gif’i indirebilir veya paylaşabilirsiniz.

http://www.tumblr.com/tv adresinde arama yaparak istediğiniz gifleri bulabilirsiniz.

Imgur Gif Sitesi

Bu web sitesi eğlenceli ve kaliteli gifler bulmak için mükemmel bir kaynaktır. Imgur, çok çeşitli kaliteli ve eğlenceli giflere sahip çevrimiçi bir gif paylaşım sitesidir. Herkes resim ve gif yükleyebilir.

GIPHY Gif Sitesi

Listeye iyi bilinen bir siteyi mi yoksa daha az popüler bir siteyi mi dahil edeceğimizi tartıştık. Ancak, popülerlikleri nedeniyle daha nadir sitelerin bu sıralamada daha üst sıralarda yer alması gerektiğine karar verdik. Gif sitesi olan Gıphy, gif sitesi endüstrisinde lider gif sitesidir ve en çok gif ve ziyaretçi içerir.

Gıphy 2013 yılında alex chung ve jace cooke tarafından kurulmuştur. Bu gif sitesinin ana hedefi gezegendeki en büyük gif Google’ı olmaktır. Tahminler bu sitenin 1 milyardan fazla animasyonlu gif içerdiğini gösteriyor. Bu sitenin günde 100 milyon ziyaretçisi var ve bu rakam başka hiçbir sitede yok. Bu sitenin mobil uygulamalar için platformu, diğer birçok siteyi entegre etmesine olanak tanır.

Gfycat Kedi Gifleri Sitesi

Bu web sitesi, giflerinizin yüklenmesi çok uzun sürüyorsa daha hızlı iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Bu web sitesi html ve GIF arasında bir geçittir. Milyonlarca kedi resmine sahiptir. Hızlı gif mimarisi, mesajlaşma ile ilgili sorunları ortadan kaldırmak için harika bir yoldur.

Gifbin Nostaljik Gif Sitesi

Nostalji giflerini sitemizde bulabilirsiniz. Gifbin birçok hareketli nostaljik gif içermektedir. Bu gifler ilk zamanlarda msn Messenger’da kullanılıyordu.

Gifbin, güçlü bir arama aracı ile eski moda bir görünüme sahiptir.

Imgflip Komik Gif Web Sitesi

Imgflip, arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz çeşitli gifler sunar. Bu sitede her ruh hali için gifler olacak.

Bu site mem koleksiyonu yapmak için harika. Sitenin adı her gif’in alt köşesinde yer alıyor.

Nozul Jeneratörü

https://memegenerator.net

İnternette mem araması yaptığınızda bu site daha sık karşınıza çıkacaktır. Bu sitenin ana özelliği, ürettiği memlerin sayısıdır. Bu meme giflerini indirin veya kendinizinkini oluşturun.

Onsizzle

Onsizzle Gis, çok çeşitli animasyonlu gifler sunan bir web sitesidir. Onsizzle Gis birden fazla kategoriden gifler sunar. Bu site tam olarak işlevsel olmasa da, yine de gifleri indirebilirsiniz.

https://onsizzle.com/

GF’yi nasıl yapıyorsunuz?

Kendi giflerinizi oluşturmak isteyebilirsiniz. Her insanın farklı zevkleri vardır. İnternette gif yapma sitelerini ararsak çok şey buluruz, ancak hepsi sadece kelimelerden ibarettir.

2023’te Gif Yapımı ve Meme Yapımı için Siteler

Aşağıda gif yapabileceğiniz web sitelerinin bir listesini bulabilirsiniz. Bu siteler, daha sonra arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz veya içeriğinize yerleştirebileceğiniz komik gifler oluşturmanıza olanak tanır.

Giphy

Giphy, gifler ve gif oluşturucular için dünyadaki en popüler web sitesidir. YouTube videolarını kullanarak gif oluşturmanızı sağlar.

Gif Oluşturma

Make a Gif, bilgisayarınızdaki kamerayı kullanarak animasyonlu gifler oluşturmanıza yardımcı olabilir. Make a Gif ile animasyonlu gifler oluşturun. Bir web kamerası kullanabilirsiniz. Ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

3- Ezgif

Bilgisayarınızdaki veya akıllı telefonunuzdaki resimleri ve videoları sadece birkaç fare tıklamasıyla animasyonlu giflere dönüştürmenin kolay bir yolunu arıyorsanız, ezgif ihtiyacınız olan araçtır.

Imgflip

Vimeo, YouTube ve Twitch gibi video platformlarının URL’lerini kullanarak animasyonlu gifler oluşturabilirsiniz.

5- Gifpal

Sadece üç tıklama ile gif oluşturabilirsiniz. Gifpal size yardımcı olabilecek bir web sitesidir. Twitter ve Tumblr gibi sosyal medya siteleri için animasyonlu gifler oluşturun.

Kizoa

Bilgisayarınızın veya telefonunuzun kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflarla kolayca animasyonlu gifler oluşturabilirsiniz.

7. Canva

Tasarımcılar için harika bir kaynak olan canva sitesi, gif oluşturmak için bir yer olarak hizmet veriyor. Canva, kullanıcıların animasyonlu gifler oluşturmasına olanak tanır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *