2023 En İyi Postegro Benzeri Uygulamalar Listesi

En İyi Postegro Benzer Uygulamalar 2023

Postegro artık mevcut değil. Postegro is App tek bir kelime ile tanımlanır. Bu makale bir liste sağlar Postegro’ya benzer uygulamalar Aşağıda nasıl başlayacağınıza dair bazı örnekler bulacaksınız: Benzer sitelerPostegro, gizli Instagram profillerini bulmanızı sağlayan bir araçtır. Uygulamalar Postegro aşağıda.

Ücretsiz Postegro alternatifleri

Birçok sosyal medya kullanıcısı stalk yapma ihtiyacı hisseder. Postegro, kullanıcıların ilgilendikleri gizli veya gizemli bir hesaba bakmalarına veya talep ettiklerinde bir hesabın sahibini belirlemelerine olanak tanır.

Postegro’nun yerine birçok uygulama kullanılabilir. Aşağıda Postegro benzeri uygulamaların bir listesini derledik.

Postegro, gizli bir profile arkadaşlık isteği göndermek veya hesabı takip etmek için kullanılabiliyordu. Ancak kapatılmasından sonra başka uygulamalar ortaya çıktı. Pingru en popüler postegro benzeri uygulamalardan biridir.

Postegro’nun popüler bir alternatifi olan Pingru’da daha az hikaye var ama yine de çok popüler. Uygulamayı Google Play’den indiremiyorsanız, apk’sını kullanabilirsiniz.

Postegro uygulamasının kapatılmasının ardından çok sayıda bilgi talebi geldi.

Secretle bir postegro uygulamasına benzer. Ancak, Secretle bir uygulama değildir. Bu Postegro’ya benzer bir sitedir. Sınırlı sayıda kullanıcı ve veritabanı nedeniyle birçok hesap hakkında bilgi edinmek zordur.

3. WebNunu gibi Postegro Uygulamaları

WebNunu, Postegro’nun yerini almak için en yaygın kullanılan uygulama. Postegro benzeri en popüler uygulama olan WebNunu, Postegro’nun mükemmel bir kopyasıdır. Postegro benzeri uygulamalar arayan kullanıcılar bu uygulamayı kullanıyor. Bu benzer.

Postegro programı hesap hakkında daha fazla bilgi almak için kullanılır. Postegro durduruldu ancak o zamandan beri ona benzer birçok uygulama ortaya çıktı.

Postegro’ya benzeyen en popüler site Profile Reports’tur. Postegro da dahil olmak üzere birçok uygulama bunu kullanır. Bunun nedeni, uygulamanın Postegro’ya benzer şekilde çalışması ve hem ücretsiz hem de ücretli destek sunmasıdır.

5. Postegro, Whozi gibi

Postegro benzeri bir uygulama olan Whozi, hataları azalttığı için kullanıcılar arasında popülerdir. Google Play mağazasında mevcut olması ve indirilmesinin kolay olması, onu postegro benzeri trend bir uygulama haline getiriyor.

En İyi Postegro Benzer Siteler 2023

Postegro, gizlenmiş bir hesap Instagram veya Twitter’ınıza bir mesaj gönderdiğinde kullanılır. Gizli bir hesap hakkında bilgi edinmek, hesabın neden talepte bulunduğunu belirlemek veya hesabı takip etmek için kullanılabilir. Postegro kapatıldığından beri, artık onun yerini alan daha fazla uygulama ve web sitesi var. Aşağıda Postegro’ya benzer web sitelerini içeren bir liste bulacaksınız.

1. Liliapp Web – Postegro Benzer Siteler

Postegro benzeri web siteleri en popüler olanlarıdır. Bu site Instagram gizli hesaplarını kontrol etmenizi sağlar. Günde 3 sorgu hakkınız var.

2. Web Postegro – Postegro Benzer Siteler

Web postegro gizli hesapları kontrol etmenizi sağlar. Web Postegro gizli hesapları kontrol etmenizi sağlar.

Postegro Benzer Uygulamalar iOS

Postegro’ya benzer uygulamaları iOS uygulama mağazalarında bulmak giderek zorlaşıyor. Aşağıda Postegro’ya benzeyen iOS uygulamalarının bir listesi bulunmaktadır.

  • Sosyal Hayalet
  • Istory
  • Profil+
  • Instagram için Analitik
  • InstaBusted

Postegro benzeri uygulamalar geliştirirken dikkat edilmesi gerekenler

Dünya çapında kullanılan benzer bir uygulama olan Postegro’nun 500.000’in üzerinde bir kullanıcı tabanı bulunmaktadır. Bu uygulamalar, hesapların ve bilgilerin çalınmasına yol açabilecek güvenlik ihlalleriyle ünlüdür.

Postegro, kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyen bir uygulamadır. Bu uygulamalar Instagram kullanıcı adınızın yanı sıra şifrenizi de isteyecektir.

Videoyu izleyerek Postegro veya benzer uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve kullanıcıların yorumlarını okuyabilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *