Güncel Twitter Kodları 2023 – Takip Edilmeyenleri Silme Kodu

En Yeni Twitter Kodları – Takipçi Silme kodu

Sosyal medya hesabınızı düzene sokmak için twitter kodları 2023’ü kullanın. Twitter en büyük sosyal medya kanalları arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabınızda kullanacağınız 2023 tweet kodu ile takipçi silme, mesajlaşma, takip etme gibi işlemleri anında gerçekleştirmeniz mümkün.

Mozilla tarayıcısının Twitter kodlarını çalıştırmasını istiyorsunuz. Bu kodlar, mevcut güncellemeler nedeniyle Chrome tarayıcısına uygun değildir. Twitter kodlarıyla en iyi sonuçları elde etmek için Mozilla tarayıcısını kullanmanız gerekir.

Aşağıda listelenen kodlar çeşitli alanlarda kullanılabilir. Twitter beğeni kodu, farklı hesaplardan gelen tweetleri beğenmenize ve kodları ana web sayfanızda göstermenize izin verir.

Twitter toplu takip kodu, odaklandığınız hesapları ve aynı şekilde sizi takip edenleri takip etmenize izin verir. Twitter takibi bırakma kodu, birbirini takip etmeyen hesapları takibi bırakmanıza izin verir.

Twitter kodları nedir? Twitter kodları nelerdir?

Twitter kodları ile birçok işlemi gerçekten hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Twitter kodlarını kullanarak zamandan tasarruf edebilir ve sosyal medya hesaplarınızı daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Twitter kodları, hesabınıza zarar vermeyecekleri veya sizi meşgul etmeyecekleri için iyidir.

  • Gözlemleme
  • Susturma Hesapları
  • Gözlemleme
  • Tweet silindi
  • Toplu Mesaj
  • Takip Etmeyenleri Sil

Twitter’ın Nesi İyi?

Good 2 Twitter eklentisi, kodları kullanarak twitter hesabınızı kısa sürede yönetmek için önemlidir. Good 2 Twitter eklentisini mozilla tarayıcısında kurun. Ardından, bir komut dosyası yönetimi kurun. Kurulumu tamamladıktan sonra Tampermonkey (veya Violentmonkey) koymanız gerekecektir. Bununla birlikte, bu işlemler sırasında mozilla csp’nizi devre dışı bırakmak en iyisidir.

Twitter Toplu Gözlem Kodu

Hesabınızda ihtiyacınız olan tüm Twitter hesaplarını gözlemlemek için aşağıdaki kodu kullanmalısınız. Twitter toplu gözlem kodunu kullanırken, konumdaki gezinmeyi ayarlayarak twitter otomatik gözlemini düzenlemek için kullanmalısınız.

var say=0,restrict=1e3,takipyap=setInterval (perform(){return $(“.following”).every(perform() {$(this).dad and mom(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).take away()}), $(“.GridTimeline”).discover(“div.not-following > .js-follow-btn>button”).first() .click on(),say++>=restrict?(clearInterval(takipyap), window.alert(restrict+” kisi basariyla takip edildi.”),!1):void $(“.message-text > a”) .every(perform(){“46px”===$(“.alert-messages”).css(“high”)&&(clearInterval(takipyap), clearInterval(asagi))})},1e3),asagi=setInterval(perform(){var a=$(“.GridTimeline”). discover(“.Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10”).size;54>=a&&($(“.Grid.Grid–withGutter”) .every(perform(){0==$(this).youngsters().size&&$(this).take away()}),$(window).scrollTop (0,doc.physique.scrollBottom),setTimeout(perform(){window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight)} ,2000))},2e3);

Twitter Toplu Sessize Alma kodu

Tweetlerin ana sayfanızda görünmesini engellemek için bu kodları kullanmalısınız.

setInterval(perform(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").size; if(kullanc >= 18){ var usid = $(".GridTimeline").
discover(".js-stream-item:first-child").attr("data-item-id") var token = $("#signout-form > enter.authenticity_token").attr('worth'); $.ajax({ kind: "POST", url: "https://twitter.com/i/person/mute", knowledge: {authenticity_token: token, user_id: usid, impression_id:""}, }); $(".GridTimeline").discover(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].take away() } },100); kisiyukle = setInterval(perform(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").size; if(kullanc <= 54){ $(window).scrollTop(0,doc.physique.scrollBottom); setTimeout(perform(){ window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight); },200); } if($(".GridTimeline").discover(".GridTimeline-items").attr("data-min-position") == 0){ $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").every(perform(){ $(this).discover(".user-dropdown.dropdown-toggle.js-dropdown-toggle.js-link.js-tooltip.btn.plain-btn.small-user-dropdown").click on() $(this).discover(".mute-user-item> button").click on(); $(this)[0].take away(); }); clearInterval(sessizeal); clearInterval(kisiyukle); $(".bird-topbar-etched").click on(); } },1600)

Twitter Toplu Geri İzleme Kodu

Bu twitter kodları Twitter’da hızlı yanıtlar için kullanılır. Uzun vadeli görevleri yerine getirmenizi sağlarlar. Sosyal medya hesaplarını basitçe ve hiçbir değeri olmadan yönetmek için bu twitter kodlarını kullanmalısınız.

var kul_adi = immediate("Bir kullaniciya kadar takip etmek icin takip etmediginiz bir kullanici adini basinda @ olmadan girin. Bu secenegi kullanmak istemiyorsaniz bos birakin ya da iptal edin", ""); geritakip = setInterval(perform(){ $(".following, .pending").dad and mom(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").take away(); $('div.not-following > button.js-follow-btn').every(perform(){ $(this).click on(); if(kul_adi == $(this).dad and mom(".ProfileCard.js-actionable-user").attr("data-screen-name")){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert(kul_adi + "kullanici adina kadar geri takip yapildi.") } $(".message-text > a").every(perform(){ if ($('.alert-messages').css('high') === '46px'){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert("Takip limitiniz doldu. Bugun daha fazla takip yapamazsiniz.") } }) }); setTimeout(perform() { $(".Grid.Grid--withGutter[data-component-term='user'], ProfileClusterFollow").take away(); },1000); },2000); var yu = setInterval(perform() { window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight); },1000); var as = setInterval(perform() { window.scrollTo(0,doc.physique.scrollBottom); },2020);

Twitter Beğenilerini Sıfırla

Sadece birkaç tuşa basarak istediğiniz kadar gönderiyi silebilirsiniz. Bu tekniği kullanırsanız, sosyal medya hesaplarını yönetmek için zaman harcamak zorunda kalmazsınız.

setInterval(perform(){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click on() $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].take away(); },300); setInterval(perform() { $(window).scrollTop(0,doc.physique.scrollBottom); },1500); setInterval(perform() { window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight); },1000);

Twitter Direkt Mesaj Eleme Kodu

Twitter hesabınız da mesaj yağmuruna tutulabilir. Bot hesaplar tarafından gönderilen tüm mesajları silmek gerçekten çok uzun zaman alabilir. Twitter kodlarını kullanarak bu mesajları silmek mümkündür. Aşağıda Twitter direkt mesajlarını silme kodu yer almaktadır.

1 var kac_mesaj_atla = "0"; 2 tum_dm_sil = setInterval(perform(){ 3 $(".DMInbox > li > .DMInboxItem")[kac_mesaj_atla].click on(); 4 $(".u-textUserColorHover.dropdown-toggle.js-tooltip.js-dropdown-toggle")[0].click on(); 5 $(".dm-conversation-actions").discover(".js-actionDeleteConversation>button.dropdown-link")[0].click on(); 6 if($("#confirm_dialog").css("show") === "block"){ 7 $("#confirm_dialog_submit_button")[0].click on(); 8 $("#confirm_dialog").addClass("visuallyhidden"); 9 } 10 },1000);

Twitter Automated Residence Web sayfası Beğeni kodu

Bu twitter kodları, tek bir kod kullanarak ana sayfanızdaki birkaç tweeti beğenmenize olanak tanır. Kopyala ve yapıştır ile ana sayfanızda görünen tüm tweetleri sevmek için tek bir kod kullanmalısınız. Twitter beğeni kodunun yararlı olduğunu keşfedebilirsiniz.

setInterval(perform(){ $(".favorited").dad and mom(".js-stream-item.stream-item.stream-item").take away(); var yeni_tweet = $(".stream-container").discover(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").attr('data-item-count'); var tweet = $('.stream-items.js-navigable-stream >.js-stream-item.stream-item.stream-item').size; if(tweet > 0){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click on(); setTimeout(perform(){ $('.js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].take away(); },500); } if(tweet < 2 && yeni_tweet > 0){ $(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").click on(); } },1000);

Twitter Tweet Silme kodu

Twitter hesabınızda çok sayıda tweet varsa, tweetleri silmek için sonraki kodlar kullanılabilir.

var kac_tweet_atla = 1;
setInterval(perform() {
setTimeout(perform(){
$1000)
setTimeout(perform(){
$(".modal.draggable#delete-tweet-dialog-dialog button.btn.primary-btn.delete-action").click on();

},(".Icon.Icon--small.Icon--retweeted").dad and mom(".js-stream-item.stream-item.stream-item").take away()
$(1000)
},2000)
setInterval(perform() {
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollBottom);
},10000);
setInterval(perform() {
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight);
},2000);

Twitter Unfollow kodu

Twitter takipten çıkarma, Twitter hesapları için sık karşılaşılan bir durumdur. Çok sayıda takipçiniz olduğunda, hesapları birbiri ardına takipten çıkarmak zaman alıcı ve zordur. Twitter kodları, hesapları kısa sürede ortadan kaldırmanızı sağlayacaktır.

setInterval(perform () { t = $(".following").discover(".follow-button"); if 
(!t[0]) { window.scrollTo(0, $(doc).peak()); } else { console.log(t.attr("class")); 
t.set off("click on"); } }, 2000)

Twitter Unfollow kodu

Twitter hesabınızı karşılıklı takip kullanarak yükseltirken, sizi takip etmeyen hesapları gözlemlemek çok önemlidir. Aşağıda Twitter takipçilerini silme kodu yer almaktadır. Sizi takip etmeyen hesapları silmek için kullanılabilir.

setInterval(perform() {
$(".FollowStatus").every(perform(){
$(this).dad and mom(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").take away();
});
$("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click on();
}, 20000);
setInterval(perform() {
$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").take away();
}, 30000);
setInterval(perform() {
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollBottom);
},5000);
setInterval(perform() {
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight);
},2000);

Twitter Direkt Mesaj kodu

Twitter’daki takipçilerinize toplu mesaj göndermek için aşağıdaki kodu kullanmalısınız.

var dmbs = 0;
var dmlimit = 100;
var dmdm = setInterval(perform(){
if(dmbs++ >= dmlimit){
clearInterval(dmdm);
clearInterval(as);
clearInterval(yu);
window.alert(dmlimit+' kisiye mesaj basariyla gonderildi.')
Return false
}
$(".user-dropdown.dropdown-toggle")[0].click on();
$(".mention-text > button")[0].click on();
var dmler = new Array()
dmler[0] = "İyi günler";
dmler[1] = "Merhaba Yeni Takipçi";
dmler[2] = "Kendinize İyi Bakın";
dmler[3] = "Günaydın";
dmler[4] = "Merhaba";
var i = Math.ground(10*Math.random());
var ka = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").discover(".ProfileCard.js-actionable-user").attr('data-screen-name');
doc.getElementById("tweet-box-global").innerHTML = "m @"+ka+" "+dmler[i]+"";
setTimeout(perform(){
$(".btn.primary-btn.tweet-action.tweet-btn.js-tweet-btn.messaging").click on();
},2000);
$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].take away();
},5000)
var as=setInterval(perform() {
$(window).scrollTop(0,doc.physique.scrollBottom);
},1000);
var yu = perform(setInterval)() {
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight); },1000)

Twitter Beğenileri için Kod gibi değil

Twitter hesabınızı kullanarak sadece birkaç tweet’i tercih etmiş olacaksınız. Tercih etmiş olabileceğiniz tüm tweetleri beğenmemek çok zaman alacaktır. Alternatif olarak, şimdi aşağıda bıraktığımız Twitter Beğenmeme Kodunu kullanarak Twitter Beğenmeme kodunu kullanmalısınız.

unfavori = setInterval(perform(){
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').every(perform(){
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').discover(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click on();
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].take away();
})
},500)
SetInterval() = kontrolIf(tweetsys > 50 (){
var tweetsys = $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').size;
if(tweetsys < 50 || tweetsys == 50){
$(window).scrollTop(0,doc.physique.scrollBottom);
setTimeout(perform(){
window.scrollTo(0,doc.physique.scrollHeight);
},200);
}
},3000)

Twitter Kodları için Chrome Uzantısı

Bu kodların bazen güncel olması gerekebilir. Bu kodları yerleştirmeniz de gerekmeyebilir. Size, manuel olarak girmek zorunda kalmadan kolay twitter kodları almanıza izin veren bir Chrome uzantısı keşfettik.

Twitter için Toplu Takip Nedir? Nedir bu?

Twitter kodlarını tek seferde kullanmak istiyorsanız, sizin için en iyi eklentiyi keşfettik. Twitter için Mass observe fow eklentisi, tek bir tıklama ile twitter beğeni kodu ile birlikte en çok kullandığınız tüm kodları çalıştırır.

Twitter Kodları Toplu Gözlem Kodu 202
  1. Twitter’a Kaydolun
  2. Hesabınıza giriş yapın ve üzerinde çalışmanız gereken web sayfasını (takipçiler, takipçiler, üye arama, üye listeleme, Beğeniler/Retweetler) seçin.
  3. Toplu gözlemleme ve toplu takibi bırakma web sayfasına gittiğinizde, “Tümünü Gözlemle” ve “Tümünü Takibi Bırak” sekmelerini göreceksiniz.
  4. Toplu Twitter takibi veya toplu takibi bırakma için en popüler tercihinizi seçin.

Twitter kodlarını toplu olarak gözlemleyin

Tüm bu kodlar twitter toplu gözlem koduna dahildir.

  • Twitter Toplu Gözlem Kodu
  • Twitter Toplu Beğeni Kodu
  • Twitter Otomatik Gözlem Kodu
  • Twitter Toplu Takibi Bırakma Kodu
  • Twitter Unfollow kodu
  • Twitter Toplu Takibi Bırakma Kodu

UYARI! Bu eklentiyi kullanmadan önce, hesabınıza hangi bilgilerin girilmesine izin vermeniz gerektiğini inceleyin. Hesabınızın kapatılmasını önlemek için güvenlik önlemlerini de değerlendirebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *