Instagram Hesap Açılış Formunun Kapatılması 2023

Instagram Hesap Açma Formunu Kapat 2019

Aşağıdaki bilgileri aşağıda bulabilirsiniz. Kapatılan bir instagram hesabını açmak için form Bu makale, bir instagram kapatma durumunda yardımcı olabilir. Birçok instagram kullanıcısının başına geliyor. Kapatılan instagram hesaplarını yeniden açmak, instagramım kapandı veya diğer ilgili terimleri arıyorsanız formu faydalı bulabilirsiniz.

Kapatılan instagram hesabı açma formu nedir?

Muhtemelen en az bir kez Instagram hesabınızın kapatıldığını deneyimlemişsinizdir. Bu durumlarda Instagram kullanıcıları, kapatılan hesabı yeniden açmak için kapatılan Instagram hesabını yeniden açma formunu kullanabilirler.

Kapalı bir Instagram hesabı açmak için aracımızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki bilgileri okuyun.

Instagram’ın güvenlik politikaları sıkı bir şekilde uygulanmaktadır. Bu politikalardan herhangi birini ihlal ederseniz, Instagram hesabınız kapatılacaktır. Instagram kapatılan hesap açma formunu kullanarak hesabınızı geri alabilirsiniz.

Instagram hesabı kapatma: Nedenler

  • Birini finansal veya duygusal olarak tehdit etmek
  • Spam davranışı yaygın bir örnektir.
  • Şiddet içeren
  • Çocuk çıplaklığı ve çıplaklık görüntülerini paylaşmak.
  • Kendinize veya başka bir kişiye zarar vermek.
  • Başka bir kişiyi tehdit etmek.
  • Nefret söyleminde bulunmak.
  • Hakaret etmek, taciz etmek.
  • Yasaklı ürünlerin satışı
  • Suç örgütleri ve nefret grupları tarafından gerçekleştirilen linç girişimleri.

İnternet veya sosyal medya kullanırken uymanız gereken kuralların yukarıda sıralandığını fark etmişsinizdir. Bunlar, tıpkı sosyal medyadaki sosyal yaşamlarımızda olduğu gibi, uymamız gereken toplum kurallarıdır.

Hesabınız engellendiyse veya rapor edildiyse Instagram hesabınız kapatılabilir. Birisi hesabınızı engellediğinde veya bildirdiğinde Instagram bir hesabı kapatacaktır.

Yukarıda listelenen kuralları ihlal ettiniz veya etmediniz. Şimdi ne olacak? instagram sizin için özel bir sayfa hazırladı.

Instagram’ın kapalı hesap açma sayfası yeni bir sayfa değil. İnternet kullanıcıları tembeldir ve okumazlar, bu nedenle sayfayı nadiren ziyaret ederler veya tıkladıkları anda terk ederler.

Instagram Hesap Kapatma Formu Nasıl Kullanılır?

Instagram hesabınız, yukarıda listelenen topluluk kurallarını ihlal ettiğiniz için veya başka herhangi bir nedenle kapatılmış olabilir. Kapatılan Instagram hesaplarını yeniden açmak için Instagram’ın Instagram Hesap Kapatma Formunu kullanabilirsiniz.

Instagram Hesap Kapatma Formu

Kapatılan instagram hesabı linkine tıkladığınızda karşınıza çıkacak belirli alanlar vardır. Bunlar

  1. Telefon Numarası
  2. Muhalefet Nedenleri
  3. Kimlik kartındaki soyadınızın ve adınızın fotoğrafı
  4. Instagram Kullanıcı Adınız
  5. Instagram Adı
  6. E-posta Adresi
Instagram Hesap Açma Formunun Kapatılması

Yukarıdaki formdaki tüm alanları doldurmanız gerekmektedir. Yanlış bilgiler talebinizin kabul edilmemesine neden olacaktır. Doğru bilgi, hızlı bir geri dönüşün anahtarıdır.

Açıklama bölümünde bir şeyi neden yapmadığınızı veya nedenini de sorabilirsiniz.

Hesabınızın çalındığını göstererek ve kanıt sağlayarak yetkililer daha hızlı hareket edebilir.

Instagram silinen bir hesabı yeniden açabilir mi?

Sosyal medya platformlarının popüler olduğu doğrudur, ancak hesabı kapatmanın veya kişisel olarak kapatmanın istendiği zamanlar vardır. Bu durumlarda hesabı kapatmak için Instagram masaüstü ve Instagram mobil kullanılabilir.

İnsanlar Instagram hesaplarını ilk başta öfkeyle kapatma eğilimindedir ve birkaç gün sonra pişman olurlar. Kullanıcılar özellikle bir hesabı kapattıklarında şifrelerini unutabilirler. Instagram, hesabınızı kapattıktan 3-4 saat sonra yeniden açmanıza izin vermeyecektir. Bunun nedeni hesabın tam olarak kapatılmamış olmasıdır.

Instagram hesabınızı sadece birkaç tıklama ile yeniden açabilirsiniz. Kapatılan Instagram hesaplarını açmak için kapatılan Instagram yeniden açma formunu da kullanabilirsiniz. Instagram hesabınızı silerseniz, geri almanın bir yolu yoktur. Ancak 30 gün içinde geri dönebilirsiniz.

Instagram kapalı hesap kilidi nasıl açılır?

Aşağıdaki adımları takip ederek Instagram hesabınızı kolayca alabilirsiniz. Instagram hesabınızı yeniden açmak için aşağıdaki adımları izleyin.

  1. Mobil veya masaüstünde Instagram hesabınıza giriş yapın.
  2. Hesabınızı geçici olarak silmek veya 30 gün boyunca kullanmadıysanız hesabınızı geçici olarak askıya almak için kullanıcı adınız/şifrenizle oturum açın.
  3. Bir süredir giriş yapmadıysanız, belirli koşulları kabul etmeniz istenebilir.

Facebook hesabınızı açtığınızda, eski verilerinizin hemen görünmemesi mümkündür. Ancak 1 ila 2 gün içinde kullanılabilir olacaktır. Daha az takipçiniz varsa, hesabınız kapalıyken takipçilerinizin sizi takip etmeyi bırakmış olması mümkündür.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *