2023 En İyi Periskop Benzeri Uygulamalar Listesi


2023’ün En İyi Periscope Uygulamaları

İnternet, içeriğin sadece televizyonda değil, çevrimiçi olarak da canlı yayınlanmasına olanak tanıyor. Periskop benzeriNe? Ne arıyorsunuz? Periskop benzeri Canlı içerik yayınlamak için en iyi periskop benzeri uygulamaları bulmak için bu listeyi kullanabilirsiniz. Canlı yayınlardan para kazanılabilir. Uygulamalar Periscope benzer.

2023 En İyi Periskop benzeri uygulamalar listesi

Kişisel hesaplar ve marka hesapları için canlı yayın çok önemlidir. Canlı akışı kullanarak bağlantıda kalabilir ve içeriğinizden para kazanabilirsiniz.

Aşağıdaki listede, para kazanmanıza yardımcı olacak periscope’a benzer uygulamalar bulabilirsiniz. Bu uygulamalar ücretsiz olarak indirilebilir. Sizin için en uygun platformu kullanarak aşağıdaki periscope uygulamaları ile canlı yayın yapabilirsiniz.

1. Periscope ve Twitch benzerdir.

Twich, Periscope benzeri uygulamalar arasında ilk sırada yer alıyor. Twich şu anda dünyada canlı yayın için en popüler platformdur. Twich, canlı yayıncılara platformunu kullanmaları için ödeme yapıyor.

Twich her gün yaklaşık 10.000.000 kişi tarafından kullanılmaktadır. Canlı yayıncılar diğer kullanıcıların tercihlerinden etkilenebilir.

Twich birçok farklı kitleye hitap etmektedir. Twich, insanların çeşitli hedef gruplardan bir araya gelmesini sağlar.

Twich, Periscope’a benzer ve canlı sohbet yayınlarına izin verir. Bu, yayıncıların abonelerle soru alışverişinde bulunmasına veya belirli bir konu hakkında tartışma yapmasına olanak tanır.

Twich Özellikleri

  1. Her gün 10 milyondan fazla kullanıcı var.
  2. Bu yazılım canlı akış verilerini analiz etmenizi sağlar.
  3. Oyun oynarken sohbet edin
  4. Canlı yayın sırasında da bağış toplanabilir.
  5. Abonelerinizden aylık gelir elde edebilirsiniz.

2. YouTube Live, Periscope’a benzer

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube’a şimdi de canlı yayın özelliği eklendi. Periscope gibi diğer uygulamalar da bu özelliği sunuyor.

Youtube’da canlı yayın yapmak için 100 aboneye sahip olmalısınız. 100’den fazla aboneniz varsa, Youtube profilinize giriş yapın ve “etkinleştir düğmesine” tıklayın.

Youtube Live’ın periscope’tan farkı sanat, siyaset, oyun ve gündem gibi çeşitli konularda kesintisiz ve kaliteli yayınlar yapabilmesidir. Youtube live, periscope benzeri bir uygulama olup, oyun, sanat, siyaset ve gündem gibi çeşitli konularda yüksek kalitede içerik yayını yapabilmesiyle öne çıkmaktadır.

YouTube’da canlı yayın yaptığınızda mümkün olan en yüksek kalitede yayın yapabilirsiniz. İzleyicileriniz ve abonelerinizle canlı sohbet edebilir, onların mesajlarını da okuyabilirsiniz.

You Tube Canlı Videolar

  1. Akış bir bilgisayar veya tablet üzerinden yapılabilir.
  2. Kullanımı kolay.
  3. Bir yayına başladığınızda abonelere bildirim göndermek mümkündür.
  4. Yüksek kaliteli görüntüler canlı yayınlarınızı geliştirebilir.
  5. Yayın sırasında abonelerinizden anında bağış kabul edebilirsiniz.

3. Instagram – Periscope Benzer Uygulamalar

Instagram video, fotoğraf ve canlı yayın için en popüler platformdur. Blogların, e-ticaret sitelerinin ve kişisel hesapların kullanıcıları Instagram’ı tercih ediyor. Yayıncıların ve markaların Instagram üzerinden kitlelerine ulaşması daha kolay.

Instagram, Periscope’a benzeyen diğer uygulamalardan farklıdır çünkü kullanıcılarla canlı konuşabilirsiniz. Bir arkadaşınıza davetiye gönderebilir ya da tanıdığınız bir kişiyi davet edebilirsiniz. Instagram, yayınlar sırasında kullanıcıların yanıt vermesine izin vermesi ve canlı yayınların görüntü kalitesinden etkilenmemesi açısından benzerdir.

Instagram Özellikleri

  1. Cep telefonunuzdan veya tabletinizden canlı yayınları izleyin.
  2. Kullanımı kolay.
  3. En yüksek kalitede canlı yayınlar mevcuttur.

Bu içerik ilginizi çekebilir

Instagram akışı güncellemede başarısız oldu.

Tiktok Explorer Engeli Nasıl Kaldırılır

Snapchat Toplu Arkadaş Kaldırma

4. Tiktok: Periskop Benzeri Bir Uygulama

Periscope benzeri bir uygulama olan Tiktok, son birkaç yılın en popüler platformlarından biri. Tiktok, her milletten ve yaştan insanın video paylaşmak için kullandığı bir platformdur. Tiktok, Periscope’a benzer bir platforma sahiptir. Ancak, kullanıcıların canlı yayınlardan ve videolardan para kazanmalarına olanak tanır.

Yaklaşık 1 milyar kullanıcı tarafından kullanılan Tiktok, yayıncıların kendi hedef kitlelerinin yanı sıra yeni kitleler bulmalarına da olanak sağlıyor. Tiktok son yıllarda hem büyük hem de küçük markalar için bir başarı oldu.

Tiktok, yüksek kalitede ve kesintisiz canlı akış sunar. Canlı yayın sırasında kullanıcılar size mesaj gönderebilir. Yayın yaparken izleyicilerinizden bağış kabul edebilirsiniz.

Tiktok özellikleri

  1. Uygulama 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılıyor.
  2. Hedef kitlenizin kim olduğunu bulmak çok kolay.
  3. Discover, farklı kitlelere canlı yayına katılma fırsatı veren bir algoritmadır.
  4. Videolardan, canlı yayınlardan ve diğer medyadan para kazanabilirsiniz.

5. Periscope birçok yönden Facebook Live’a benzer.

Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitesi Facebook, Instagram, WhatsApp ve diğer platformları satın aldıktan sonra platformlarını güncelledi. Facebook, Instagram’a kullanıcıların en çok istediği özelliği ekledi.

Facebook, kullanıcı dostu arayüzü ve hedef kitlenizin çoğunun Facebook’ta bulunabilmesi nedeniyle diğer Periscope benzeri uygulamalara tercih edilir. Facebook, yayıncılara kaliteli ve kesintisiz bir bağlantı sağlar.

Facebook, üzerinde yayın yapabileceğiniz ve kitlenizin ilgisini çekebileceğiniz için periskoplar için açık ara en popüler platformdur.

Facebook Live Özellikleri

  1. Periscope, benzer uygulamalar arasında en iyi uygulama olarak derecelendirilmiştir.
  2. Arayüzün kullanımı basittir.
  3. Kullanıcılar için bağlantı kesintisi yok
  4. Başkalarıyla paylaşmak için canlı yayınları kaydedin.
  5. Canlı yayın ücretsiz olarak kullanılabilir.

6. Periscope, You Now’a benzer

You Now basit bir arayüze sahip ve izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyor.

You Now, kullanıcıların ve yayıncıların sohbet etmesine olanak tanır. Google veya Instagram hesaplarınızı kullanarak hesap oluşturun.

You now, çok sayıda kullanıcısı olan popüler bir uygulama olduğu ve canlı yayın yaparken arkadaşlarına hediye göndermelerine olanak tanıdığı için benzer uygulamalardan ayrılıyor.

  1. En Son Özellikleri Edinin
  2. Birçok kullanıcı aktiftir.
  3. Politika, sanat veya sporla ilgilenen insanları bulun.
  4. Canlı yayın yapmak için akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Sadece canlı yayına bakarak hangisini izleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *