12 Ücretsiz Instagram Fotoğraf Düzenleme Programı Listesi


En iyi Instagram fotoğraf düzenleme programı nedir?

Instagram, dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım sitelerinden biridir. Herkes tarafından büyük bir özveri ve bilgi birikimi ile kullanılır. Fotoğraflarınızın kalitesini artırmak için Instagram’ın fotoğraf düzenleyicisini kullanabilirsiniz. Instagram Fotoğraf Editörü, fotoğraflarınızın kalitesini ve görünümünü iyileştirmenize yardımcı olabilir. Instagram fotoğraf düzenleme programıRenkler, ışık, gölge ve keskinlik gibi birçok ayarı değiştirebilir, fotoğraflarınızı çekebilir ve bizimle paylaşabilirsiniz.

En iyi Instagram fotoğraf düzenleyicilerinin listesi

Instagram için bu ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamaları listesini kullanırsanız bu makale size fayda sağlayacaktır. Bu makale size fotoğraflarınızı paylaşmadan önce kullanabileceğiniz ücretsiz ve en iyi instagram fotoğraf düzenleme programlarının bir listesini verecektir. Instagram hashtag’i: Fotoğraf düzenleme Fotoğrafları çevrimiçi ve çevrimdışı düzenleyin. Onları birden fazla platformda saklayın.

1. Instagram Fotoğraf Düzenleme – VSCO

VSCO (Visual Supply Company), 2011 yılında Joel Flory, Greg Lutze ve diğerleri tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nde kuruldu. Şirket 2014 yılında yatırımcılardan 40 milyon dolar topladı. Şirket 2015 yılında bir fotoğrafçılık firması olan Artifact Uprising’i satın aldı.

Instagram’a yüklediğiniz fotoğrafları düzenlemek istediğinizde Vsco ilk tercihiniz olmalıdır. Vsco, kullanıcılar arasında en popüler Instagram düzenleme uygulaması haline geldi. Benzersiz özellikleri, efektleri ve platformu ana cazibe merkezleridir.

Neden VSCO Kullanmalı? Platform, heyecan verici yeni fotoğraf konseptlerini keşfetmenize yardımcı olabilir. Ücretsiz sürümü seçseniz bile dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Bu VSCO filtresi işinize yarayabilir🙂

  • On Ücretsiz Fotoğraf Efekti
  • Video Efektleri
  • Kendi platformu vardır.
  • Hem JPEG hem de RAW formatları mevcuttur.
  • Ücretsiz

2. Snapseed, Instagram için bir fotoğraf editörü.

Orijinal adı Nik olan Snapseed, Haziran 2011’de iPad cihazları için piyasaya sürüldü. Yayınlandığında Snapseed yılın en iyi uygulaması seçildi. 2011 yılında, popüler fotoğraf düzenleme uygulamasının bir iPhone sürümü yayınlandı. Snapseed, Google’ın satın aldığı çok popüler bir uygulamadır. Artık hem iOS hem de Android için kullanılabilir.

Google dünyanın en büyük arama motorudur. Google sadece arama ve reklamcılık değil, aynı zamanda fotoğraf düzenleme yazılımı ve uygulamaları da sunmaktadır. Google’ın uygulaması, Apple ve Android telefonlar için en popüler Instagram fotoğraf editörüdür. Snapseed, Instagram’daki resimleri düzenlemek için kullanışlı bir araçtır.

Instagram’da fotoğraf düzenlemek için tercih ettiğiniz uygulama olarak Snapseed kullanıyorsanız bu görüntü sizin için yararlı olabilir🙂

  • Ücret Yok
  • Lens ayarlamaları yapabilir.
  • Otomatik düzenleme yapabilir.
  • Filtreler ücretsiz olarak sipariş edilebilir.
  • HDR özelliği mevcuttur.

3. Instagram’daki fotoğrafları düzenlemek için Adobe Lightroom kullanılabilir.

Adobe dünyanın önde gelen yazılım şirketlerinden biridir. Adobe Şirketi geleneksel olarak Photoshop yazılımı ile ilişkilendirilmiştir. Bununla birlikte, Lightroom fotoğraf düzenleme uygulamasıyla da tanınmaktadır.

Lightroom, Instagram fotoğraf düzenlemeleri için en etkili programdır çünkü fotoğrafları kalitelerini etkilemeden düzenlemenize ve iyileştirmenize olanak tanır. Ücretsiz bir Instagram düzenleme programı arıyorsanız Lightroom harika bir seçenektir 🙂

Lightroom kullanarak Instagram fotoğraflarını nasıl düzenleyeceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz 🙂

4. Adobe Photoshop Express: Instagram Fotoğraf Düzenleme yazılımı

Dünyanın en büyük tasarım şirketi olan Adobe, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. photoshop express Lightroom da dahil olmak üzere birçok fotoğraf düzenleme uygulaması vardır. Photoshop express, fotoğrafları yalnızca kendi kullanımınız için değil, aynı zamanda bloglarda veya diğer ortamlarda kullanılan görüntüleri de düzenlemenizi sağlar.

İşte Instagram fotoğraf düzenleme için Photoshop Express kullanmayı planlayanlara yardımcı olacak bir video 🙂

5. Polarr – Instagram Fotoğraf Düzenleme Programı

Instagram fotoğraflarınızı düzenlemek için bir yazılım arıyorsanız, polarr yararlı olabilir. Yaygın olarak bilinmemekle birlikte yüksek kaliteli efektler ve ayarlar sunar. Polarr’ın profesyonel tasarımı Adobe veya Vsco kadar doğru ve ayrıntılıdır. Polarr, Instagram için benzersiz ve ilginç tasarımlar oluşturmanıza olanak tanır.

Size Polarr’ı nasıl kullanacağınızı öğretecek bir videomuz var 🙂

6. After Light – Instagram Fotoğraf Düzenleme Aracı

Android ve iOS’ta çok sayıda After-light fotoğraf uygulaması var. Hem ücretsiz hem de ücretli bir sürümü mevcuttur. Instagram’da detaylı ve yüksek kaliteli düzenleme ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Bu video size Afterlight 2’yi nasıl kullanacağınızı gösterecek 🙂

7. RNI Films Instagram Görüntü Düzenleme Programı

RNI Films, fotoğraf düzenleme için en popüler Instagram uygulamasıdır. Instagram, vintage tarzı fotoğraflar için popüler bir platformdur. RNI Films, Instagram’da en iyi vintage fotoğraf düzenlemesini sunar.

Bu videoyu izleyerek instagram fotoğraflarını vintage bir tarzda nasıl düzenleyeceğinizi öğrenin.

8. Karanlık Oda – Instagram Fotoğraf Düzenleme yazılımı

Darkroom, Instagram fotoğraflarına vintage ve modern efektler ekleyebilir. Darkroom uygulaması ücretsiz veya ücretli olarak indirilebilir. Efektler özelleştirilebilir.

9. Inshot, Instagram için bir video düzenleme yazılımıdır.

Instagram fotoğraflarını iyileştirmek için daha önce birçok öneride bulunduk, ancak listeye video düzenleme yazılımlarını da eklemeyi düşünüyoruz. Instagram’da popüler bir uygulama olan Inshot, kullanıcıların ücretsiz müzik ve görsel eklemesine olanak sağlıyor. Inshot uygulaması instagram düzenlemek için kullanılabilir.

10. PicsArt, Instagram’daki fotoğrafları düzenlemek için kullanılabilir.

Neden mi? Canlı efektler ve efektler, arka plan düzenleme, ışık düzenleme, çerçeve özelliği ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli düzenleme seçenekleri mevcuttur.

11. Canva – Instagram Tasarım Programı

Instagram Fotoğraf Düzenleme arama yaparak bulunabilir. insta Fotoğraf düzenleme uygulamaları birçok farklı biçimde mevcuttur. Bu uygulamaların çoğu mobil cihazlarda kullanılabilir. Canva, metin boyutunu, tasarımını ve biçimini değiştirme yeteneği de dahil olmak üzere birçok seçeneğe sahiptir.

Bir fotoğraf düzenleme yazılımı olan Canva, influencer’lar tarafından kendi Instagram içeriklerini oluşturmak için kullanılıyor. Nasıl yapılır makaleleri, gönderi kapakları ve gönderi kapağı içerir.

12. Tezza – Instagram Fotoğraf Düzenleme Programı

En iyi ve ücretsiz instagram fotoğraf düzenleme programı olan tezza’yı en sona bıraktık 🙂 tezza diğer instagram fotoğraf düzenleme programları gibi geniş bir ücretsiz efekt kütüphanesine sahip değil ancak içerdiği az ama ücretsiz efektler ile fotoğraflarınızı düzenlerken fark yaratacaksınız. Tezza’nın nasıl kullanıldığına dair bir video izleyebilirsiniz.

Instagram Influencer’ları fotoğraf uygulamalarını kullanıyor

Instagram, resim ve video paylaşımı için açık ara en popüler platformdur. Instagram’ın başarısı pek çok influencer’a çalışmalarını paylaşmaları için ilham verdi. Instagram fenomenleri fotoğraflarını paylaşmak için farklı uygulamalar kullanıyor. Bu fotoğraf düzenleme uygulamaları nelerdir? Öğrenmek için listemize bakın.

  1. VSCO
  2. Fotoğraflar
  3. Lightroom
  4. Polarr
  5. Film uygulamasını seviyorum
  6. Canva
  7. Picsart
  8. Filckr
  9. Instagram için Izgara Oluşturucu
  10. Tiporama
  11. Bir Tasarım Kiti
  12. Go Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *