15 Ücretsiz Anahtar Kelime Aracı


2023 için dünyanın en büyük ücretsiz anahtar kelime bulucusu

Anahtar kelime öbeği cihazları, web sitelerinin arama motoru sonuçlarında rakipleriyle rekabet edebilmesini sağlamak için makalelere dahil edilmesi gereken anahtar kelimeleri keşfetmek için kullanılabilir.

Bir anahtar kelime cihazı kullanmak ve anahtar ifadeleri değerlendirmek için bir dizi araçtan yararlanabilirsiniz. Bu anahtar kelime öbeği araçları ile rakip anahtar kelime öbeklerini de değerlendirebilirsiniz. Artık arama motoru optimizasyonuna uygun makaleler oluşturmak için anahtar kelime öbeği araçları listemizi kullanabilirsiniz.

1. Google Anahtar İfade Planlayıcı – Anahtar İfade Bulucu

En güvenilir ve doğru anahtar kelime öbeği aracını ilk sırada sıraladık. Google Anahtar İfade Aracı’nı kullanarak anahtar ifadeleri rakipleriyle karşılaştırabilirsiniz. Aylık aramalarını analiz ederek sizin için doğru anahtar ifadeyi seçebilirsiniz. Google’ın anahtar kelime bulucusu, içeriğinizde kullanmanız gereken anahtar kelimelerin kabaca bir tahminini de verecektir.

2. Google Arama Dizini – Anahtar İfade Bulucu

Google arama indeksi, hangi anahtar kelimelerin en sık arandığını ve hangilerinin aranmadığını belirlememize olanak tanır. Anahtar kelime öbeğini google arama bölümüne girdikten sonra arka tarafta açılan kayıtları inceleyerek, en sık aranan anahtar kelime öbeklerinin yanı sıra ilişkili diğer anahtar kelime öbeklerini de görmek mümkündür. İlgili anahtar kelime öbeklerini bulmak için google arama dizini kullanılabilir.

3. Anahtar İfade Yazılımı KeywordTool.io

Anahtar kelime öbeği cihazını basit bir anahtar kelime öbeği cihazı olarak düşünmemek önemlidir. Bu cihazın birden fazla olasılığı vardır. Instagram ve hastagh gibi anahtar kelime öbeklerini içerir. Burada sosyal medya için anahtar kelimeler bulabilirsiniz. Arama hacmi hakkında bilgi edinmek için anahtar kelime öbeği cihazı için ödeme yapmanız gerekecektir. Ancak bu cihaz ile soruları, anahtar kelime öbeklerini ve stratejileri analiz ederek anahtar kelime öbekleri oluşturabilirsiniz.

4. Ubersuggest Keyphrase yazılımı

Ubersuggest, web sayfalarını ve arama motorlarını optimize etmek için kullanılan bir araç olarak biliniyor. Ubersuggest, anahtar kelime öbeği önerilerinden daha fazlası için kullanabileceğiniz bir web sitesidir. Ubersuggest, anahtar kelime kavramlarını belirlemenize ve anahtar kelimeleri nasıl optimize edeceğinize yardımcı olabilir. Aradığınız anahtar kelimeyle ilgili olarak rakipleriniz tarafından üretilen içeriği görebilecek ve onlardan nasıl daha kaliteli içerik oluşturabileceğinizi belirleyebileceksiniz. Ubersuggest Anahtar Kelime Bulucu, arama motoru optimizasyonunuzu anında yapmanıza yardımcı olacaktır.

5. Hyperlink Sleuth Anahtar İfade Yazılımı

Rakiplerinizin meta etiketlerindeki ve anahtar sözcüklerindeki uzun kuyruklu anahtar sözcükleri ve eş anlamlıları tanıma yeteneği, anahtar sözcük kullanımını değerlendirirken güçlü bir araçtır. Link sleuth’un anahtar ifade aracı size çok yardımcı olabilir. Web sitenizin yanı sıra rakiplerinizin web sitelerini de analiz ederek, hangi anahtar kelimelerin hedeflenmesinin en etkili olacağını seçebilirsiniz.

6. Anahtar İfade Yazılım Bulucu

Bir alandaki tüm anahtar kelime öbeklerini analiz etmek için Anahtar Kelime öbeği bulucuyu kullanabilirsiniz. Ayrıca uygun anahtar kelime öbeklerini seçmenize de olanak tanır. Anahtar kelime öbeği analizi için ücretsiz bir araç olan Keywordfinder, bir web sitesindeki anahtar kelime öbeklerini analiz etmek, anahtar kelime öbeklerini bulmak veya oluşturmak için uygundur.

7. SEOMonitor’da anahtar ifadeleri arayın

Arama motoru optimizasyonu izleme anahtar kelime öbeği aracı genellikle göz ardı edilir çünkü bu araçlar iyi bilinir. Ancak, bu cihazı kullanarak sadece anahtar kelime keşif cihazlarına olan ihtiyacı ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda web sitenizi de yönetirsiniz. Arama motoru optimizasyonu izleme cihazı sadece anahtar kelime keşfi için bir araç değildir, aynı zamanda birçok başka strateji de sunar.

8. Google Gelişmeleri Anahtar Kelime Bulucu

Google trendleri Google trendleri anahtar kelime araçları çoğunlukla haber siteleri tarafından sıcak arama motoru optimizasyonu için kullanılır. Uzun vadeli anahtar kelimelere sahip içerik materyali yazıyorsanız, buna soğuk arama motorları optimizasyonu diyoruz. Google Trends anahtar kelime araçlarını kullanarak arama yapanların derinliğini ve konumunu öğrenebilirsiniz. Konum gündemi sayfasında google trendlerini takip ederek en popüler anahtar kelimeleri öğrenebilirsiniz.

9. Semrush – Anahtar kelime öbeği yazılımı

Semrush gerçekten de tam bir değerlendirme aracıdır. Semrush, anahtar kelimeler ve backlinkler gibi birçok şeyi belirlemenizi sağlar. Web sitenizi rakiplerinizle ilişkili olarak analiz ederek içerik üretebilirsiniz. Semrush bir anahtar kelime aracı olarak değil, bir inceleme olarak görülmelidir.

9. WordStream Anahtar ifade yazılımı

Seçtiğiniz anahtar kelime öbeği araç motorunun kendi veritabanına sahip olup olmadığını incelemek, makaleniz için arama motoru optimizasyonuna uygun en iyi anahtar kelime öbeğini keşfetmenin güçlü bir yoludur. Sürekli gelişen ve güncellenen veritabanı odaklı bir araç olan Wordstream, internetten veri çeker.

Kullanımı kolaydır, bu nedenle Wordstream en yaygın kullanılan anahtar kelime öbeği cihazı olarak adlandırılmıştır. Anahtar kelimelerinizi arama kutusuna yapıştırarak arayın.

Ahrefs Anahtar İfade Bulucu

Ücretli bir değerlendirme aracı olan Ahrefs, web sitenizi analiz etmenize ve web sitenizle alakalı ifadeler oluşturmanıza olanak tanıyan 7 günlük ücretsiz bir deneme sunar. Anahtar kelimeleri seçerken görüntülenme hacmine göre anahtar kelimeler sunarak Ahrefs ile kullanıcı dostu seo uyumlu makaleler oluşturabilirsiniz. Ahrefs değerlendirme aracını kullanarak sitenize gelen ve dr puanı düşük olan backlinkleri eleyebilirsiniz.

10. İfade Akış Anahtarı (İfade Bulucu)

Bu anahtar kelime aracı son derece detaylı bir altyapıya sahiptir. Her ay anahtar kelime taraması yapan altyapısı sayesinde birçok e-ticaret sitesi tarafından kullanılmaktadır. Bu araç web siteniz için en uygun anahtar kelimeleri bulmanıza yardımcı olacaktır. Sağladığınız içeriğin anahtar kelime aranma hacmi ile eşleştiğinden emin olmalısınız.

11. KeySearch Anahtar İfade Bulucu Yazılımı

Keysearch kelime öbeği bulucu ücretlidir, ancak günde 3 aramaya kadar anahtar kelime öbeklerini bulmak için kullanabilirsiniz. Bu anahtar kelime öbeği bulucuyu kullanarak, doğru anahtar kelime öbeklerini ekleyerek oluşturmak istediğiniz içeriği oluşturabilirsiniz.

12. SEOChat Tavsiye Anahtar İfade Bulucu

Seochat, anahtar kelimeleri değerlendirmek için önerdiğimiz bir araçtır. Seochat aracı, anahtar kelime değerlendirmesi için bir başka önerimizdir. Bu araç, anahtar kelime öbekleri girmenize olanak tanır ve bunların etkili olup olmadığını size söyler.

13. Trellian Anahtar Kelime Keşfi – Anahtar Kelime Yazılımı

Trellian phrase finder, anahtar ifadeleri değerlendirmek için kullanabileceğiniz bir başka araçtır. Anahtar ifadeleri analiz ederek doğru anahtar ifadeyi bulmak için bu anahtar ifade aracını kullanabilirsiniz. Bu anahtar kelime öbeği bulucu son derece güçlü bir özelliğe sahiptir. İfadeleri gruplara ayırarak aylık arama hacmi hakkında ayrıntılar sağlar.

14. Moz Key phrase Explorer – Anahtar kelime yazılımı

Moz, arama motoru pazarlamasının önemli bir parçasıdır. Moz, arama motoru pazarlama sektörü için anahtar kelime öbeği cihazları ve değerlendirmelerinde liderdir. Moz anahtar kelime aracı, anahtar kelimeleri tek bir tıklama ile analiz etmenizi sağlar. Ayrıca anahtar kelime arama hacmi, anahtar kelime rekabet seviyesi ve çok daha fazlası gibi önemli bilgiler de alabilirsiniz.

15. Ranksonic.com – Anahtar terim yazılımı

Az bilinen bir anahtar kelime aracı olan Ranksonic.com, içerik, rakipler ve site içi SEO hazırlıkları hakkında zengin bilgiler sağlar. Sadece anahtar kelime değerlendirmesi için değil, aynı zamanda anahtar kelime keşfi için de ücretsizdir.

ÜCRETSİZ Anahtar İfade Bulucu Kaydı

İşte faydalı bulabileceğiniz ücretsiz anahtar kelime bulma araçlarının ek bir listesi. Bunlar farklı yazılım yaratıcıları tarafından geliştirilmiştir.

  • wordstat.yandex.com.tr
  • Bing.com/toolbox/keyphrases
  • attempt.alexa.com/keyword-research
  • soovle.com
  • Semrush
  • Ahrefs
  • Kwfinder hakkında daha fazla bilgi edinin
  • serpstat.com
  • kparser.com
  • keywordshitter.com
  • wordstream.com
  • hittail.com
  • jaaxy.com
  • longtailpro.com
  • lsigraph.com
  • wordtracker.com
  • answerthepublic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *