Hacklink Nedir? Hacklink Teknikleri ve Tespiti


Hacklink nedir? 2020 Hacklink Nasıl Yapılır?

Search EngineHackthe link İnternette binlerce sonuç bulabilirsiniz. Sonuçların çoğu yanlıştır ve herhangi bir bilgi içermez.

SEO Defteri Ekibi, arama sonuçlarında görüntülenen sorulardan oluşan bir koleksiyon derledi. Örnek olarak, “Hacklink nedir?” Makale başlığı ile başlamak en iyisidir. Bu makalenin başlığı “Yasadışı bağlantılar size zarar verebilir” olmalıdır, çünkü aşağıda verilen alt başlıklarda bunlarla ilgili daha fazla ayrıntı vardır.

Hacklink nedir?

Hacklink Bu bir siyah şapka seo tekniğidir. Hacklink Hackerlar bir web sitesine girerek başka bir siteye yönlendiren gizli bir köprü ekler. Hacklink Siteler, bilgileri olmadan diğer sitelere bağlantı verebilir.

Yasadışı Bağlantı nedir?

Yasadışı Link Saldırıları genellikle saldırının farkında olmayan sitelere yapılmaktadır. Linkler için siteyi kontrol etmenin zor ve zaman alıcı olduğu düşünülmektedir.

Google genellikle yüksek puana sahip değerli sitelere yasa dışı bağlantılar uygular. Çok değerli bir siteden geliyorsa sıralamalar üzerinde etkisi olabilir. Yasadışı bağlantı tekniği, bir sitenin değerli bir web sitesinden bağlantı alması durumunda sıralamalarda hızla yükselmesini sağlayacaktır.

Hacklink: Hacklemek nedir? Hacklink Teknikleri

Hacklinkler bir dizi farklı amaç için kullanılabilir. Yasadışı bağlantı sadece bir amaca hizmet eder. Yasadışı bağlantı, bir bilgisayar korsanının hacklediği sitede backlink almasını sağlar. Yasadışı bağlantı yöntemi genellikle aşağıdaki şekilde kullanılır.

  1. Arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer almak isteyen siteler, illegal link hizmeti veren şirketlerle anlaşacaklardır.
  2. Hacklink, illegal yöntemler kullanarak web sitelerine sızan bir araçtır. Yüksek pagerank, dr puanı ve zayıf noktaları olan siteleri tespit eder.
  3. Sıra geldi link eklemeye. Linkleri görünmez yapmak için stil dosyalarında gizlerler.
  4. İllegal linkler rakipler tarafından kod bilgisi olmayan veya ne olduklarını anlamayan arama motoru optimizatörlerini alt etmek için kullanılabilir.

Google arama konsolu, acemi bir seo uzmanının sorunu tespit edebileceğini düşündürebilir, ancak durum böyle değildir. Google arama, stil dosyalarının içine gömülü olduğu için bağlantıyı görmeyecektir.

Yasadışı Bağlantı nedir?

  • Arama motoru optimizasyonu, web sitelerinin arama sonuçlarında üst sıralarda yer almasını sağlar.
  • Bu, diğer sitelerin size bağlantı vermesini sağlayarak web sitenizin değerini artıracaktır.
  • Web sitenizin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda görünmesini sağlayabilirsiniz.
  • Diğer sitelerle hızlı bir şekilde rekabet edebileceksiniz.

Yasadışı linkleme siyah şapka SEO tekniklerine dahil edilmemelidir. Bu tehlikelidir ve kaçınılmalıdır. Elde ettikleri olumlu sonuçlar geçicidir çünkü organik seo teknikleri kullanılmamıştır. Organik araştırma kullanmazsanız yasadışı hizmetlere bağımlı olabilirsiniz. Seo organik SEO’dur. Asla kullanmayın. İllegal linkler üzerinde çalışmak organik SEO’dan daha zordur, bu yüzden organik SEO’yu deneyelim.

Yasadışı bağlantılar nedeniyle hasar oluşabilir

Google, bu tekniği kullandığınızı fark ederse sitenizi cezalandıracaktır. Siteniz uzun bir süre boyunca cezalandırılabilir. Cezalar, diğer şeylerin yanı sıra anahtar kelime sıralamalarında ani bir düşüş olabilir. Bu bir çeşit hırsızlıktır.

Yasadışı bağlantı nedir?

Eğer seo hizmetlerini karşılayamayacak durumdaysanız, web sitesi sahipleri bu tekniği kullanabilir. Yasadışı bağlantı tekniğini kullanmak bir SEO hizmeti almaktan daha ucuz olabilir, ancak bu bir site sahibinin kendi web sitesi hakkında yalan söylemesinden farklı değildir.

Organik SEO çok önemlidir çünkü web sitenizin içeriği kullanıcılar için ilgi çekici değilse arama sonuçlarından kaldırılır. Sonunda, organik seo yasadışı bağlantılar kullanmaktan daha faydalı olacaktır. Google, web sitelerini arama sonuçlarının en üstüne çıkarmak için palyatif kullananları cezalandıracaktır.

İllegal bağlantılar ve SEO ilişkisi

Hacklink siyah şapkalı bir seo yöntemi olarak kabul edildiğinden, seo ve hacklink arasındaki ilişki karmaşık olabilir. Hacklink ve SEO birbirinden çok farklı iki şeydir. Siyah şapka SEO yöntemleri kısa vadeli iken, beyaz şapka stratejileri uzun vadeli başarı sağlar. Hacklink seo demek değildir. Organik çalışmalar seo demek değildir.

Hacklink Hakkında Nasıl Şikayette Bulunulur

Yönlendirme ve geri bağlantı kazanmak için sitenize kötü amaçlı bağlantılar da yerleştirebilirsiniz. Bu kötü amaçlı bağlantılar rakip web sitelerinden veya hacker programlarından gelebilir. SEO bundan zarar görebilir. Google’a bildirilmeli ve bu konuda şikayette bulunabilirsiniz.

Web sitenizde keşfettiğiniz tüm bağlantılar Google’a bildirilmelidir. Siteniz temizlenmiş olsa bile saldırı devam edebilir. Google, hacklink kullanan kişileri cezalandırır.

Hack Bağlantıları Nasıl Tespit Edilir?

Web siteniz zarar görmemişse, kötü amaçlı bağlantıları tespit etmek zor olabilir.

WordPress sitelerine tema eklerken bunu görmek yaygındır. Aşağıda listelenen öğeler, web sitenizin sıralamasının düşüp düşmediğini veya herhangi bir yasa dışı bağlantı olduğundan şüphelenilip şüphelenilmediğini kontrol etmek için kullanılabilir.

  • Ahrefs, web sitenizdeki harici köprüleri tespit etmek için kullanılabilir. Eğer istemiyorsanız bir bağlantıyı silebilirsiniz.
  • Harici Bağlantılar Bölümünü kullanarak web sitenizi harici bağlantılar için kontrol edin.
  • Majestic SEO sitenize gelen ve giden linki takip ve tespit edebilen bir araçtır.
  • Google Search Console’un bağlantılar sekmesine bakarak tespit edebilirsiniz.

Web sitenizdeki zararlı bağlantıları belirlemek için araçlar kullanın.

Kendinizi hacklink saldırılarından nasıl korursunuz?

  1. Web sitesini incelerken bağlantı uzantısına dikkat ettiğinizden emin olun.
  2. Sitenizi tasarlarken bağlantı uzantılarına dikkat edin.
  3. Tartışma forumlarına ve yorum bölümlerine erişimi kısıtlamak için recaptcha gibi güvenlik araçları kullanın.
  4. Web sitenize yüklemeyi planladığınız tüm eklentilerin veya temaların lisansını kontrol ettiğinizden emin olun.
  5. Kırılmış yazılım veya eklentiler kullanmayın.
  6. WordPress’i ve eklentilerinizi düzenli olarak güncelleyin.
  7. WordPress Güvenlik Eklentilerini Yükleyin
  8. Güvenilir bir hosting şirketi seçin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *