Sosyal İmleme Nedir? Sosyal İmleme Siteleri Nedir?


Sosyal imleme nedir? Sosyal imleme siteleri nelerdir?

Web sitelerinin geri bağlantılarını artırmasının bir yolu olarak sosyal imleme de kullanılabilir. Sosyal imleme, sosyal imleme web siteleri kullanılarak yapılabilir. Sosyal kitapların yanı sıra web sitesi yöneticileri de sosyal imleme programları ve sayfaları kullanmaktadır. Seodefteri.org sosyal imleme konusunda zengin bilgiler içeren bir makale hazırladı.

Sosyal İmleme nedir?

Anahtar kelimeleri, URL’leri ve içeriği popüler imleme sitelerinde paylaşarak, sosyal imleme bir web sitesi için geri bağlantı sayısını artırabilir.

Sosyal imleme olarak da bilinen sosyal imleme, web sitelerinin bağlantı oluşturmak ve dizinlere erişim sağlamak için kullandığı bir yöntemdir. Web sitesi içeriği, URL ve anahtar kelime ile birlikte, büyük imleme platformlarında geri bağlantı almak için paylaşılır.

Google, yer imi web sitelerini sık sık tarar ve her platformun dr’de yüksek bir puanı vardır. Bu, girdiğiniz herhangi bir anahtar kelimenin bir bağlantı veya dizin olarak döndürülmesini bekleyebileceğiniz anlamına gelir.

Sosyal İmleme Geçmişi

1996’dan beri sosyal imleme web siteleri var. Sosyal imleme öncelikle geri bağlantılar ve dizinler elde etmek için kullanılır. Bunu, URL’ler ve anahtar kelime öbekleri de dahil olmak üzere yüksek kaliteli içeriği sosyal medya platformlarında paylaşarak başarabilirsiniz.

Sosyal imleme siteleri geri bağlantı oluşturmanın popüler bir yolu haline gelmiştir.

Sosyal İmleme Siteleri veya SBS nedir?

Sosyal imleme, sosyal imleme web sitelerine aşina olmanızı gerektirir. İçeriğinizi yüksek Google dr derecelendirmelerine ve yüksek trafiğe sahip web sitelerine eklediğinizde, sosyal imleme arama motoru sıralamanızı iyileştirebilir. Sosyal imlemeye izin veren siteler markanızın bilinirliğini artırabilir, ücretsiz reklam sağlayabilir ve arama motoru sonuçlarında daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olabilir.

  • İşte bazı Pinterest örnekleri.Pinterest римание римание римание римание римание омание линииİçeriğinize geri bağlantılar içeren resimler ekleyin. Yönlendirmeler ve indeksler alabilirsiniz.
  • FacebookPopüler sosyalmedya platformları, iş bloglarını keşfetmek için harika bir yoldur. Marka bilinirliği oluşturmak için harika bir platformdur.
  • TwitterTwitterİkidilli bir çevirmen kullanmak iyi birfikirdirAyrıca aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:Dünyanın en büyük sosyal medya platformu. Hedef kitlenize ulaşabilirsiniz.
  • YouTube Dünyanın en popüler sosyal ağıdır. Bir video platformudur. Videolar yükleyin ve geri bağlantılar ve dizin elde edersiniz.
  • Reddit.comReddit İçerik paylaşımı backlink sağlayabileceği gibi hızlı indexlenecek bir platformdur.
  • Enjoy.comPopülerİlksosyal imleme web sitesi.
  • Folkd.com
  • Stumbleupon.com
  • Fark.com
  • Scoop.it
  • Digg
  • Tökezlemek
  • disqus.com
  • digg.com
  • plus.google.com

Sosyal İmleme: Neden Önemlidir?

  • İçeriğinizi sosyal imleme sitelerinde paylaşarak hızlı bir şekilde indekslenmesini sağlayın.
  • Sosyal imlemeyi geri bağlantılar oluşturmanın ve arama motoru sonuçlarının en üstüne ulaşmanın bir yolu olarak kullanın.
  • İçeriğinizi sonuçların ilk sayfasına taşımak için yüksek Dr puanına sahip sosyal imleme sitelerini kullanın.
  • Sosyal imleme siteleri büyük sosyal medya platformlarını içerir. Bu platformlar büyüktür ve hedef kitlenize ulaşmanızı sağlar.
  • Sosyal imleme siteleri markanızı tanıtmak için harika bir yoldur. Kullanımları ücretsizdir.
  • Dijital pazarlama ve büyük içerik platformları, sosyal imleme sitelerini hızlı bir şekilde indekslemek ve geri bağlantı kazanmak için kullanır. Hızlı indeksleme, arama sonuçlarında rakiplerinizden daha hızlı görünmenize yardımcı olacaktır. Backlinkler ayrıca arama sonuçlarında daha iyi sıralanmanıza yardımcı olabilir.

Sosyal İmleme Programı

Sosyal İmleme Yazılımı aradığınızda, backlink programları bulacaksınız. Backlink programları sosyal imleme programlarıdır. Sosyal imleme, organik bağlantılar kadar uzun ömürlü olmayabilir çünkü onları kullanmaz. SEO çalışmalarınız sizi arama sonuç sayfalarında üst sıralarda tutacağı için backlink programlarını önermiyoruz. Bunun uzun vadeli avantajları vardır. Doğal backlinkleme yaparken dr/pr derecesi yüksek olan backlinkleri seçin. Dofollow ve nofollow’un nasıl dengelendiğine dikkat edin.

Sosyal İmleme Nasıl Kullanılır

Karşınıza çıkan sosyal imleme sitelerinin çoğu işe yaramaz ve size zarar verir. Bunu Facebook, Pinterest, Folkd ve Reddit gibi kaliteli siteleri kullanarak yapabilirsiniz.

  1. Reddit kayıt olmak için harika bir yer.
  2. Reddit kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapın
  3. Reddit Üyesi olduktan sonra kişisel bilgilerinizi girin.
  4. Bilgilerinizi girdikten sonra profilinizi eklemek için + işaretine tıklayın.
  5. İçeriği başlık ve açıklama bölümüne ekleyin. Bu, hızlı bir şekilde geri bağlantı ve dizin almanıza yardımcı olacaktır.
  6. İçeriğe bir bağlantı için bağlantı metnini eklemeyi unutmayın. Web sitenizin URL’sini kaynak olarak ekleyin.

Sosyal İmleme Örnekleri

Sosyal imleme bazen zor olabilir. Sosyal imleme ile ilgili aşağıdaki videolar doğru sosyal imleme için işinize yarayabilir. Videoyu izlerken yer imlerine ekleyebileceğiniz web sitelerini listeledik. Bu sitelerden backlink oluşturmanızı tavsiye ederiz. Ağır bir şekilde backlink oluşturursanız Google çabalarınızı cezalandırabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *