En Kolay İşletme Hesabı Google Yorumları Nasıl Silinir?

Google’da yorumlar nasıl kolayca silinir?

Google Haritalar, Google Hesapları ve İşletmeler için Google Hesapları kullanılabilir. Kötü Google değerlendirmeleri işletme hesaplarından nasıl kaldırılır?

Google Haritalar ve İşletme Hesapları mevcuttur.

Kullanıcıların kendi hesaplarında yaptıkları yorumlar bir işletmenin itibarını etkileyebilir. Ancak bazen işletmeler kasıtlı olarak alakasız ve olumsuz yorumlarla hedef alınıyor. İşletmelerden Google yorumlarının nasıl kaldırılacağına ilişkin bir kılavuz hazırladık.

İşletmeler İçin Google Yorumları Nasıl Silinir?

Google haritalar ve Google işletme hesaplarındaki incelemeler, bir işletmenin itibarı için çok önemlidir. Google harita incelemeleri genellikle müşterilerin bir hizmet veya işletme ararken aradıkları ilk şeydir. Peki google yorumları nasıl silinir? Google yorumları nasıl silinir? İşte Google incelemelerini kaldırma rehberi.

1. Yorumları asla görmezden gelmeyin.

Müşteriler hesabı eleştirebilir. Olumlu geri bildirim önemlidir. Müşterilerinizden ne kadar çok olumlu geri bildirim alırsanız, ilişkiniz o kadar güçlü olacaktır.

Olumsuz yorumları Google hesabınızdan nasıl kaldırabilirsiniz? Müşteriyi dinleyin ve sorunu çözmeye yardımcı olacak geri bildirimler sunun. Google yorumlarını silebilmeniz için öncelikle müşterinin sorununu çözmeniz gerekir.

2. Müşterilerle iletişim halinde olun

Müşterilerinizle e-posta vb. yollarla iletişim halinde olun. Müşterilerinizi düzenli olarak takip edin. Müşterilerinize kendilerini özel ve önemsendiklerini hissettirirseniz markanız güvenilirlik kazanacaktır.

Müşterilerle iletişim halinde kalarak Google yorumları silinebilir. Size olumsuz yorum bırakan müşterileri geri alabileceksiniz. Onları haklı olduklarına ikna etmek için her zaman müşteri odaklı bir strateji kullanın.

3. Müşterilerden yorumları silmelerini isteyin

Olumsuz yorumları işletme profilinizden kaldırmak için yukarıdaki adımları kullanın. Olumlu geri bildirim sağladıysanız müşterinizden olumsuz geri bildirimlerini silmesini isteyebilirsiniz. Müşterinizden yorumları silmesini istemek faydalı olabilir. Bunun yerine, alınan olumlu geri bildirimler hakkında yorum yapabilirsiniz.

Müşteri geri bildirimlerini okumanız, müşterilerinize iletişim kurmaya istekli olduğunuz izlenimini verecektir.

Müşteri yorumlarını Google’dan nasıl silersiniz? Müşteri, yorumları Google’dan nasıl kaldıracağını bilmiyorsa ne yapabilirsiniz? Adımlar aşağıdadır.

  1. Google Haritalar’ı açın
  2. Sol taraftaki menüde bulunan satırlara tıklayın.
  3. Yorumlar’a ve ardından Katkılar’a tıklayın.
  4. Bir sonraki bölüme erişmek için yorumunuzun yanında görünen bağlantıya tıklayın.
  5. Olumsuz geri bildirimleri olumlu geri bildirimlerle düzenleyin veya silin.

Google yorumlarını nasıl silerim?

Google Yorumlarını istediğiniz kadar hızlı silebilirsiniz. Olumsuz yorumları olumlu olanlarla değiştirebilirsiniz.

  1. Google Haritalar’a herhangi bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilir.
  2. Sol üst köşedeki menüyü kullanarak giriş yapın
  3. Yapmak istediğiniz katkıya tıklayın.
  4. Yorumlar’ı seçin
  5. Silinecek yorumları seçin
  6. Sil veya Düzenle arasında seçim yapabilirsiniz.

Sahte Google Yorumları nasıl kaldırılır?

Müşteriler her zaman yorum bırakmayabilir. Bölgenizdeki rakipler olan Google Haritalar kullanıcıları, arama sonuçlarında avantaj elde etmek için olumsuz yorumlar bırakabilir. Sahte Google yorumlarını hesabınızdan nasıl kaldırırsınız?

Sahte Google incelemeleri nasıl kaldırılır?

Sahte Google yorumlarını aşağıdaki adımları izleyerek silebilirsiniz.

1. Rapor Yorumları

Sahte yorumları bildirebilir ve silebilirsiniz.

  1. Google My Business’ı açın
  2. İşletmenizi Seçin
  3. Yorum Menüye Atlıyor
  4. Şikayetinizi dile getirmek istediğiniz yorumu seçin
  5. Menü Gir
  6. Sahte yorumlar uygunsuz olarak işaretlenmelidir.

2. Olumlu Yorumları Artırın

Olumsuz yorumlarınızdan ziyade olumlu yorumlarınızı artırarak bunun önüne geçebilirsiniz. Müşteri yorumlarını incelerken, daha iyi kararlar almanıza yardımcı olması için olumlu yorumların sayısını artırın.

3. Sahte Yorumlara Yanıt Verme

Yorumlar yanlış olsa bile, yine de yanıt verebilirsiniz. Okuyucularınız müşterilerinizin olumsuz deneyimlerini önemsediğinizi bilecektir. Hesabınızdaki sahte yorumlara olumlu, çözüm odaklı bir yanıt verin.

4. Google iletişimi hızlandırıyor

Sahte yorumları hesabınıza bildirirseniz büyük olasılıkla hızlı bir yanıt alamazsınız. Bu durumlarda, sahte yorumları hesabınızdan kaldırabilmeniz için iletişimi artırmanız en iyisidir. Aşağıda atmanız gereken adımlar yer almaktadır.

  1. Google Benim İşletmem
  2. Destek Girin
  3. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?
  4. E-posta, canlı sohbet ve telefon aracılığıyla iletişim kurabilirsiniz.

5. Yorumları Teşvik Edin

Yorumlar bölümünüzün linkini sosyal medya veya web siteniz üzerinden paylaşarak yorum miktarını artırabilirsiniz. Müşterilerinizi bu bağlantıya yönlendirerek onları olumlu geri bildirimde bulunmaya teşvik edebilirsiniz.

6. E-posta yoluyla yorum gönderme

Müşterilerden şirketinizle çalışma deneyimleri hakkında olumlu yorumlar veya geri bildirimler yapmalarını isteyebilirsiniz.

Google Yorumları hesabımdan neden silmeliyim?

Google İşletme hesabınızda yayınlanan Google incelemelerini ve yorumlarını silmeniz neden önemlidir? Google haritaları hem kullanıcılar hem de işletmeler tarafından kullanılabilir. Google’da hizmet veya işletme ararken kullanıcılar, işletmeleri derecelendirmek için temel olarak kullanılan yorumlar bırakma eğilimindedir.

Şirketiniz hakkındaki kötü yorumlar, Google İşletme hesabınızın güvenilirliğini ve itibarını azaltacaktır. Bu nedenle Google İncelemelerini silmek önemlidir. Bu makale size Google incelemelerini nasıl kaldıracağınızı gösterecektir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *