S05e11 ruptura reloj malo - Malo se poigrali - 5

Malo se poigrali - 5 - S05e11 ruptura reloj malo

Malo se poigrali - 5 1

Kmečki turizem blaž na dobenu nad mengšem in trzinom ima že dolgoletno tradicijo naši gostje nas lahko najdejo na dobenu 9 malo pod vrhom dobena kamor lahko pridete z.

Malo se poigrali - 5 2

Medtem ko se je meteorološka pomlad v začetku marca že začela in bo trajala vse do konca maja se koledarska pomlad pričenja prav danes s spomladanskim enakonočjem kar pomeni da je noč na celotni zemlji približno enako dolga dnevu.

Malo se poigrali - 5 3

Batina ideja je bila da se ekipa razmrda kad on ode hvala mu uspelo je lazetić posle pokera u kruševcu nije hteo da priča o svađi sa nikolićem.

Malo se poigrali - 5 4

Pižama parti bližajo se jesenske počitnice kdor bo ostal doma naj se ne dolgočasi temveč pride na jesenski 187pižama parti171 tako kot lani ga bomo organizirali na oš dob pri domžalah s pričetkom v torek 30 oktobra ob 18h.

Malo se poigrali - 5 5

Pustni torek dan ko vsak postane nekaj drugega dan ko se prepustimo pustnim norčijam in dan ko si privoščimo slastne krofe z odganjanjem zime letos res nismo imeli veliko dela.

Malo se poigrali - 5 6

Torek 5 2 2019 otroci so se postopoma zbujali okoli sedme ure pripravili smo oblačila in ob osmih odšli na zajtrk otroci so imeli na izbiro salamo sir mleko jogurt različne kosmiče maslo marmelado med paštete ampak zmagale so sveže pečene še tople kajzarice.

Malo se poigrali - 5 7

Da vam vsaj malo olajšamo delo z veseljem delimo z vami kuharske recepte ki jih skupaj z udeleženci ustvarjamo na kulinaričnih delavnicah akademije jezeršek.

Malo se poigrali - 5 8

Za učenike 1 4 razreda organizirana je izvanučionička nastava odlaskom u vinograd gospodina steve dobrinića gospodin dobrinć pokazao je učenicima kako se pravilno orezuje vinova loza i objasnio što se sve u proljeće radi u vinogradu.

Malo se poigrali - 5 9

Tijekom prosinca u našoj školi održana je višednevna aktivnost u vidu natjecateljske igre pod imenom rječnik tolerancije svaki dan počevši od početka mjeseca do božićne priredbe negdje u školskom hodniku postavljena je jedna riječ koja se odnosi na toleranciju i nasilje.

Malo se poigrali - 5 10