Google LLC nedir? Ne anlama geliyor?


Google LLC LLC nedir? Google LCC LLC LLC nedir?

Google daha önce Google inc olarak biliniyordu. Büyümeye devam eden dev arama motorları, liderlik ve tanınırlık kazanmak için birçok sektörde hizmet ve ürün geliştiriyor. Google Inc. 2017 yılında adını google llc olarak değiştirdi. Google LLC Nedir? Bu yazıda Google LLC’nin ne olduğu anlatılacaktır. Google 2017 yılında dünyaya giriş yaptı.

Google LLC nedir?

Google llc eskiden sınırlı sorumlu bir şirketti. Artık bir Google sınırlı sorumlu şirketidir. 2017 yılında birçok ürün ve hizmet de sundu. Google llc (Google LLC), çeşitli alanlarda ücretsiz hizmetler sunan çok uluslu bir Amerikan şirketidir.

Google, bir arama motorundan çok daha fazlası olan bir arama motorudur. Google, dosya aktarım web sitesi, haritalar ve takvimler, görüntülü sohbetler ve google play store gibi çeşitli ücretsiz hizmetler sunar.

Google LLC Hizmetleri

Google llc dünya çapında internet kullanıcılarına hizmet vermektedir. Google llc iki ana hizmet sunmaktadır: kişisel ve kurumsal. Google ayrıca ücretli hizmetler de sunmaktadır.

Google Kurumsal Reklamcılık Programı

Google birçok alanda ücretsiz hizmetler sunmaktadır, ancak ana gelir kaynağı kurumsal reklamcılıktır. Google, gezegende en yaygın kullanılan arama aracıdır. Google, sitede arama yapan kullanıcılara veya ürün sahiplerine reklam gösterir.

Doubleclik, Google’ın gelirlerini oluşturur. Doubleclik, kullanıcıların ilgi alanlarına ve verilerine dayalı reklamlar gösterir. Pazarlama stratejisini kitle memnuniyetine göre uyarlar.

Google Reklam ve Pazarlama Hizmetleri

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Google AdSense

Google Ads müşterileri, ürünler hakkında ayrıntılı bilgi toplamak için Google’ın ücretsiz hizmetlerine erişebilir.

Google Arama Motoru

Google’ın arama motoru çok fazla tanınırlık kazanmıştır. Dünyanın en büyük ve en popüler arama motoru olan Google, seo/sem sektörünün kullandığı stratejilerin belirlenmesinden sorumludur. Arama motoru hizmetleri, sadece bilgi arama açısından değil, diğer birçok alanda da dünyanın en büyük arama motoru tarafından sağlanmaktadır.

  • Google Görseller
  • Google Haberler
  • Google Haritalar
  • Google Alışveriş
  • Google Akademi

Google Araçları

Google’ın hizmetleri arama motorunun ötesine uzanmaktadır. Google, hizmetlerinin çoğunu ücretsiz olarak sunmaktadır. Gmail, Google’ın en popüler hizmetidir. Google Documents, Google’ın sunduğu bir diğer çevrimiçi hizmettir.

Google LLC ek hizmetler sunar

Google, dünya üzerindeki en büyük arama motorudur. Bu nedenle, kullanıcı gereksinimlerine göre uyarlanmış çok çeşitli hizmetler ve uygulamalar sunmaktadır. Google Play bunların en popülerlerinden biridir. Google Play, Android telefonlarla birlikte gelen bir uygulama mağazasıdır. Google, herhangi bir dilde çeviri yapabilen google çevirmeni nedeniyle gezegendeki en önemli şirkettir. Google Haberler anlık güncellemeler sağlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *