70 PUNTENPLAN PDF

June 18, 2020 0 Comments

Following the Front National’s lead, the Vlaams Blok, in the party’s ‘point programme for solving >. () Immigratie: de oplossingen. 70 voorstellen ter oplossing van het vreemdelingenprobleem’, () ‘Immigratie: de tijdbom tikt. Het 7O punten plan’.

Author: Zuk Mutaur
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 15 November 2012
Pages: 132
PDF File Size: 11.19 Mb
ePub File Size: 17.28 Mb
ISBN: 814-3-50168-969-4
Downloads: 52938
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dazahn

Voorzitter Alexis Deswaef haalt het puntenplan van het Vlaams Blok uit en aan als voorbeeld. Deswaef haalde het puntenplan boven om het te toetsen aan het huidige vreemdelingenbeleid.

Nee, alle 70 punten zijn het niet, maar Deswaef plukt er wel enkele putnenplan elementen uit. Punt 4 van het puntenplan. Die aparte rol binnen de regering bestaat sindsvoordien was het een bevoegdheid van de minister van Binnenlandse Zaken.

Punt 39 van het puntenplan. Het VB vroeg een uitbreiding daarvan naar asielzoekers die ons land binnenkomen. Vandaag zijn er zo vijf puntenplann, zo zegt Deswaef, waarin ook gezinnen en minderjarigen opgesloten zitten. Punt 45 van pumtenplan puntenplan. Het VB stelde voor dat de C Hercules-toestellen van de luchtmacht gebruikt zouden worden voor uitwijzingen.

Dat is in de voorbije 15 jaar meermaals gebeurd.

point plan (Belgium) – Wikipedia

Punt 37 van het puntenplan. Het VB vroeg de puhtenplan een “herzienbare lijst op te stellen van landen waar de democratische rechten niet voldoende gewaarborgd zijn. Aanvragen voor het bekomen van politiek asiel uit landen die niet op deze lijst voorkomen, zijn automatisch niet ontvankelijk. Wie uit een van die landen komt, kan makkelijker en sneller worden teruggestuurd.

Francken wil die lijst nog uitbreiden. Deswaef argumenteert dat de uitkomst eigenlijk net hetzelfde is als de lijst die het VB voorstelde. Punt 24 van het puntenplan. Deswaef wijst op de ‘Vlaamse Wooncode’, die onder meer de bereidheid om het Puntehplan te leren koppelde aan sociale woningen. Minister van Wonen Liesbeth Homans 700 denkt er nu aan boetes mogelijk te maken voor kandidaat-huurders van een sociale woning die niet slagen in een taaltest Nederlands.

  BOVANS WHITE PDF

Volgens Deswaef sluit de Vlaamse regering daarmee Franstaligen en vreemdelingen uit.

Punt 27 van het puntenplan. Het VB wilde naturalisatie verstrengen, onder meer met een burgerschapsproef. Sinds is een nieuwe, veel strengere, nationaliteitswet in puntenpln. Dat terwijl, aldus Deswaef, de Belgische nationaliteit de beste troef is om werk te kunnen vinden en zich te integreren.

En ook niet om sommige mensen te stoppen, die overgestapt zijn naar andere partijen. Vaak zie je politici die een heel simpele punfenplan naar voren schuiven. Maar er is soms meer ‘pedagogie’ nodig om een moeilijk probleem uit te leggen en te duiden dat het een delicate oplossing vergt.

Politici hebben nagelaten om het publiek op te voeden. Soms is er meer ‘pedagogie’ nodig om een moeilijk probleem uit te leggen. We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren. Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN.

“70-puntenplan Vlaams Blok geen taboe meer”: de opvallendste voorbeelden

Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels. Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie. Vlaams Belang ‘viert’ 35ste verjaardag. Soms is er meer ‘pedagogie’ nodig om een moeilijk probleem uit te leggen Alexis Deswaef, Liga voor de Mensenrechten. Alexis Deswaef politiek samenleving VB.

Deel via Facebook 0 Tweet. Woning van Theo Francken vrijgegeven nadat hij poederbrief ontving en opende. Gewelddadige nacht in Antwerpen: Banken starten met de inning van de omstreden effectentaks: Met deze zotte jobtitels proberen bedrijven meer jongeren aan te trekken.

  BARRY EICHENGREEN GLOBALIZING CAPITAL PDF

Waarom sportieve voornemens met nieuwjaar minder kans puntenplwn succes hebben.

Op dit eiland is al begonnen. Woning van Theo Francken vrijgegeven nadat hij poederbrief ontving Zo telt de wereld af naar Zo mooi was Kenny Belaey begeeft zich op glad ijs in Alaska: Beerschot-Wilrijk puntenplxn Faysel Kasmi 23 na positieve drugtest.

Leider harde kern Inter Milaan opgepakt na dood collega-ultra Kaminski op weg naar AA Gent: Dit mag je vanavond niet missen op de buis. Bevat video Nina kookt.

Dit is onze favoriete oudejaarscocktail. Drank vergeten koud te zetten? Met dit trucje is hij in geen tijd gekoeld. Oudejaarsavond overleven doe je zo. Burgemeester reanimeert jarige man die in elkaar zakt na huwelijksceremonie. Van Quickenborne legt eed af, maar dochter Punenplan gaat met aandacht lopen. Bizarre explosie in Wilrijk: Mysterie aangespoelde urnen met assen van Duitsers in Nederland opgelost: Het leukste van het web.

Technisch defect op MIVB-bord werkt op de lachspieren: Gigantische zeearend landt op supporters tijdens rugbymatch. Bel20 verloor in liefst vijfde van zijn waarde: Benzine iets goedkoper en diesel opnieuw duurder vanaf morgen.

70-point plan (Belgium)

Bevat video Multimedia 2. Moet je geprobeerd hebben: Bevat video Multimedia 5. Vergeet PlayStation of Xbox even: Onderzoekers waarschuwen voor lek in oudere smartphones: Dit waren de zes opmerkelijkste gebouwen van Jean en Karine toosten op in hun prachtvilla op Bonaire.